HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2012. március 22., csütörtök

apró örömök :) (sokkoló fotókkal)


Na kérem ilyen kínok közt kell nekem a gép előtt ülnöm !!! :))))))))))))) Ez a kép még valamikor januárban készült, ma már ha felülnek elém a monitorból semmi sem látszik. :) 



Ezt a gyönyörűséget Ritától kaptam hagymaként. 
Ilyen gyönyörűen kinyílt az ablakpárkányomon :) 
Minden nap csodálom, imádom a crocust!! :)))


 Itt pedig Bogyó napi elfoglaltságát mutatom. 
A két teki Bogyó és Viki a fiamé. :)) 
A tekik annyira megszokták a macsokat, hogy már nem félnek ha benyúkálnak, vagy ha úgy alszanak az akvárium tetején és belóg a farkuk. 
Bogyó másik elfoglaltságát- miszerint a szájába veszi a tekik kajás zacsiját és nemes egyszerűséggel ledobja a földre, majd ugrál a szétszórt rákokban golyókban stb-ben nem tudtam lefényképezni, mert olyankor nem a fényképezésen jár az eszem....

Ja mellesleg a fiamé a kutya és a teknős, a férjemé a macska én meg almozok, sétálok, etetek és vigyázok rájuk egy kis simi meg dédelgetés közepette. 
 Azt, hogy én szárazföldi tekire meg sárkányra vágyok valahogy elengedték a fülük  mellett :))
KIEGÉSZÍTÉS: Rita jól mondja Lunát én választottam. :)) Egyébként meg almozás takarítás séta ide vagy oda egyszerűen imádom mindegyik kis jószágot :) 
Annyi kifogyhatatlan kedvességet szeretetet adnak amit mástól nem kaphat meg az ember. :)) 
De azért a sárkányról juszt sem mondok le !!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))


5 megjegyzés:

  1. De tündérek a cicáid! Teknősünk nekünk is volt jobban mondva mikor a gyerekek kicsik voltak, nagyon sokáig volt nálunk már akkora volt hogy egy kézzel nem tudtam kivenni az akváriumból. Jobbnak láttuk elvinni a Vadasparka ott jobban tudnak mozogni. Nagyon szép a virágod is !Egy kicsit irigyellek a sok állatért, van velük munka de nagyon sok öröm és az hogy simogathatod mindenért kárpótol. Gyerekek idejében kutyánk is volt tudom mennyire kedves tud lenni.

    VálaszTörlés
  2. De cukik voltak a kiscicák! :D Gondolom, azért is ültek oda, hogy középpontba legyenek, mi? Mert az enyém leginkább azért teszi. Illetve az "egér" mozgását élénken figyeli...

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok :) Maximális egyetértés :)) Imádom őket!! :)))
    Éva lehet az ő sorsuk is a Vadaspark lesz. Borzasztó tempóban nőnek a mozgásigényük is hatalmas.
    Az egér mozgása nagyon ínyenc dolog tud lenni :)))))

    VálaszTörlés
  4. Te Kati, én úgy emlékszem, hogy Lunát Te választottad, hogy ne csak Tominak legyen cicája...... vagy már szenilis vagyok???? :-))))

    VálaszTörlés
  5. Katha én drukkolok neked, hogy legyen egy saját sárkányod! :-) Addig is teljen minél nagyobb örömöd ezekben a cukikákban!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...