HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2013. szeptember 14., szombat

kedves ismeretlen, remélem rád szakad az ég!!!!!! :(((((((

"Kedves ISMERETLEN!" ! Itt szeretném megköszönni, hogy ma hajnalban RANDI DROGOT ADTÁL A A 19 ÉVES FIAMNAK, AKIT AZTÁN KIRABOLTÁL ÉS MAGÁRA HAGYTAD A NÉPLIGETBEN ESZMÉLETLENÜL FEKÜDNI ÓRÁKON KERESZTÜL!
TISZTA SZÍVBŐL KÍVÁNOM, HOGY A PÉNZT AMIT A TELEFONJÁÉRT KAPTÁL, ÉS AZT AMIT ELVETTÉL TŐLE GYÓGYSZEREKRE KÖLTÖD, VAGY MÉG JOBB REMÉLEM UGYAN ÍGY JÁRSZ ÉS SENKI DE SENKI NEM LESZ AKI SEGÍTSEN RAJTAD!
TUDOD MI A SZÉP AZ EGÉSZBEN? HOGY MOST ITT FEKSZIK- VÉGRE MEGNYUGTATTUK ÉS ELALUDT, ÉS MIELŐTT ELALUDT CSAK SÍRT ÉS ŐRJÖNGŐT, MERT MAGÁT OKOLJA, HOGY NEM SPORTOLT ELEGET- ÉS AZT SIRATJA HOGY A VOLT BARÁTNŐJÉRŐL ELVESZETT AZ ÖSSZES MEGMARADT EMLÉKE AMIK PÓTOLHATATLANOK A SZÁMÁRA.
DE TUDOD MIT? ANNYIT SEM ÉRSZ MINT EGY ADAG FEL NEM SZEDETT KUTYASZAR! GYÁVA GUSZTUSTALAN FÉREG VAGY! REMÉLEM MEGKAPOD A BÜNTETÉSED!

SZERETNÉK KÜLÖN KÖSZÖNETET MONDANI, A BARÁTAINAK AKIKKEL ELMENT BULIZNI ÉS MAGÁRA HAGYTÁK A SZÓRAKOZÓHELY ELŐTT, HOGY PÁR PERCCEL KORÁBBAN VEDELHESSENEK ÉS TOMBOLJANAK ODABENT, ÉS ESZÜKBE SEM JUTOTT, HOGY MEGNÉZZÉK A BARÁTJUKAT, HOGY AZ HOVA LETT.
AZ A KÉRDÉS: MINEK ELLENSÉG, HA ILYEN BARÁTAINK VANNAK?

ÉN PEDIG HÁLÁT ADOK A JÓ ISTENNEK, MERT ÚJRA TANÚJA LEHETTEM, HOGY VIGYÁZ RÁNK, MERT ÉPPEN ARRA JÁRT EGY ISMERETLEN ISMERŐS, AKI LÁTÁSBÓL ISMERTE A FIAM, MERT EGY KÖRNYÉKEN ÉLÜNK ÉS HAZAHOZTA ÉPSÉGBEN ŐT! HÁLÁT ADOK, HOGY VANNAK MÉG RENDES EMBEREK! HÁLÁT ADOK MERT A FIAM LELKIISMERETES, ÉS JÓ GYEREK, HOGY AZ IDEJÉT SPORTTAL ÉS TANULÁSSAL TÖLTI- ÉS CSAK AZÉRT MENT EL A BARÁTAIVAL SZÓRAKOZNI, HOGY NE A VOLT BARÁTNŐJÉN EMÉSSZE LEGALÁBB NÉHÁNY ÓRÁN ÁT MAGÁT.
KÖSZÖNÖM, HOGY ITTHON VAN. TELEFONT PÉNZT LEHET PÓTOLNI, SZÉP EMLÉKEKET ŐRIZHET MAGÁBAN, DE AZ ÉLETÉT SENKI ÉS SEMMI NEM TUDNÁ PÓTOLNI.

KEDVES ISMERŐSEIM!
Elnézést kérek a kifakadásomért, de ezt az élményt nem kívánom senkinek. A RANDIDROG VALÓSÁG ÉS BÁRKIVEL MEGTÖRTÉNHET!

1 megjegyzés:

  1. Tényleg jól kifakadtál jogosan.Eggyüt érzek veletek,Nagyon rossz élmény szülőnek és gyereknek is az ilyen.Ezért izgultam én is mindig,a mai napig mert sajna bárkivel megtőrténhet.Nyugodjatok meg,és a fiad is próbálja feldolgozni ezt az esetet,tudom nagyon-nagyon nehéz.Üdv Marcsi.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...