HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2012. december 6., csütörtök

Angyalváró hétvégék!- én is ott leszek Ritával :))

Angyalváró hétvégék – Programsorozat

Játszóházzá változik a VAM!
Szórakozz, játssz, készíts ajándékot, jótékonykodj és tegyél tested-lelked egészségedért! – Látogass el a VAM-ba, amíg az Angyalok dolgoznak…
Advent időszakára december 8-9-e, december 15-16-a, illetve december 22-23-a között a VAM Design Center egy varázslatos mesevilággá és játszóházzá változik, hogy a kicsik és nagyobbak egyaránt hasznosan és szórakozva töltsék az időt. 
Mi mindenre gondoltunk, ami hozzá tartozik az ünnepekhez, és ami még csodálatosabbá varázsolja a készülődést!

A Kicsiknek interaktív, színházi előadásokkal kedveskedünk. Ennek keretében Zsurzs Kati gyerekdarabját, Kovács Róbert vezette Görbe Tükör Színi Társulat és a Fogi Színház gyermekműsorát élvezhetik az apróságok. Ezen kívül diafilm-vetítésekkel, különböző táncelőadásokkal valamint koncertekkel és hangszerbemutatókkal is várjuk a gyermekeket, melyeken ők maguk is részesei lehetnek a hangok életre keltésének, és a zene varázslatos birodalmának.  
 
A nagyobbakról sem feledkeztünk meg! Kortárs művészeti tárlatokat tekinthetnek meg, valamint a világ egyik legszórakoztatóbb videójáték kiállításán, a Game On-on játszhatják végig a játékok történelmét!
 
Nem tudod mi kerüljön a karácsonyfa alá? Az ünnepi készülődéshez hozzátartoznak a saját kezűleg, szívvel készített ajándéktárgyak. 
 
Készíts karácsonyfadíszt, narancslámpást, gyertyát, mézeskalácsot, gyertyát, vagy akár az egész családnak egy vidám fotót, hogy még bensőségesebbé és szebbé válhasson az ünnep.
 
A szervezők szívügyüknek tartják az egészséges életmódra való nevelést, ezért az Angyalváró hétvégéken, csak minőségi, bio-élelmiszerekből készült csemegékből válogathatnak azok, akik megéheznek, megszomjaznak.
 
A LifeGarden – ahol a lelki egészségé és a személyiség-fejlődésé a főszerep – szintén a VAM Design Centerbe költözik.
 
És hogy a rászoruló gyerekeknek is szebbé tegyük ezt a különleges ünnepet, a hétvégék keretében, szeretettel várjuk a felajánlott (jó állapotban lévő vagy új), gyermekeknek való ajándéktárgyakat, játékokat!
 
Tedd csodálatossá az ünnepeket, és az előkészülést… – Látogass el a VAM-ba amíg az Angyalok dolgoznak!

A programsorozat időpontjai:
 
December 8-9, december 15-16, december 22-23: 10 és 19 óra között 
December 24: 10 és 14 óra között
 
Helyszíne: Vam Design Center (1061 Budapest, Király u. 26.)
 
Részletes információ a napijegyekről, bérletekről, csoportkedvezményekről a facebook.com/AngyalvaroHetvegek és a vamdesign.hu oldalon.
 

1 megjegyzés:

  1. Na, irunk élménybeszámolót..... többrészeset!!!!!
    Kezdheted, aztán majd folytatom!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...