HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2011. április 13., szerda

Húsvéti sampler - ajándék Jucustól



Nem is tudom igazán mit írjak. Judesign(by Judd25) ezt írta : 

"Néhány hete privát levelet kaptam egy nagyon kedves rokonlélektől, Kathától. Frissen szerzett fonalait dicsérgettem, mire ő elkérte a postacímem, nem árulta el, milyen célból. Teltek múltak a napok, majd a meglepetés erejével hatott, mikor váratlanul egy küldeményt kaptam, benne mindenféle fonalacskával, amit hardangerezéshez és keresztszemezéshez is használhatok:)
Elhatároztam, hogy ezt a kedves és önzetlen magatartást mindenképpen viszonozni fogom. Így született meg egy francia magazin hasábjain megjelent minta alapján ez a nyuszis hímzés. Már közel a Húsvét :)"

Kicsit zavarban vagyok, na jó nagyon, hiszen az a pár csomag fonal nem ér fel ilyen szépséggel. Tudom mennyit dolgozik az ember lánya egy ekkora képpel. Szóval a kép már a falamon,- a keretezés szerintem nagyon profi :) - és nagyon nagyon örülök neki :) Köszönöm még egyszer :) 

4 megjegyzés:

  1. Kata! Nagyonon hálás vagyok az önzetlenségedért, de tényleg, szóval megérdemelted ezt a képet:) Sok szeretettel készítettem! Puszillak

    VálaszTörlés
  2. Hűha, nagyon szép ajándékot kaptál! Ilyet csak szívből készítenek. Teljen sok örömed benne!

    VálaszTörlés
  3. Jucus szépet hímzett, te meg megérdemled!

    VálaszTörlés
  4. köszönöm, nagyon szeretem, szívesen nézegetem :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...