HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2010. április 6., kedd

PIF -Pay it Forward


Cseverkénél és Tulipánnál is ( meggyőzött a kommentjével :o) ) jelentkeztem a játékra- pedig megfogadtam a múlt évi kudarc élmények után, hogy többé soha semmilyen ajándékozósra - de hát ez vagyok én, bízom benne, hogy akad 6 olyan ember aki szeretne tőlem ajándékot kapni és vállalja, hogy továbbviszi a játékot.

Szóval, nagy szeretettel várok 3 jelentkezőt :o)


@--)--- @--)-- @--)-- @--)-- @--)-- @--)--

The rules are as follows:* :
If you would like to receive crafting gift made by me within one year please leave comment on this post to say that you are interested, and the first 3 people will be my PIF members* In return you post the same offer on your own blog. And the chain goes on... I hope there will be someone who will sign up for my PIF member! :)

@--)--- @--)-- @--)-- @--)-- @--)-- @--)--

Правила игры:*:
Если хотите в течении одного года получить от меня "рукодельный" подарок, пожалуйста оставьте комментарий под сообщением. Первые трое записавшихся будут моими PIF участниками.* Участники должны обьявить о PIF на своем блоге. Жду желающих! :)

13 megjegyzés:

  1. Nem akarsz jelentkezni az én PIF-emre is? (Én három helyre jelentkeztem mindkét PIF-em alkalmával.) Olyan szívesen készítenék Neked valami meglepetést:-). De konkrét dolgot is kérhetsz és persze megteheted, hogy nem jelentkezel, ha nincs kedved.

    VálaszTörlés
  2. Drága Kathám! Szívesen készítenék Neked valamit, de én nem vagyok ilyen ügyes, így hát sajnos rólam - és én is Rólad - lemaradtál.
    Drukkolok, minél hamarabb jó irányba alakuljanak a dolgok - természetesen a lányodra gondolok.
    Puszi és ölelés

    VálaszTörlés
  3. Anikó meggyőztél :) Köszönöm a kedvességed!
    Hivatlan Drága nem nekem kell ajándékot készíteni, hanem én szeretnék másik 6 embernek, csak éppen jelentkező nem akad :(((

    VálaszTörlés
  4. Tegnap olvastam a felhívásodat, de gondoltam alszom rá egyet, mert ugye egy játék nagy felelősséggel jár, én meg szétszórt vagyok és tele a fejem mindenféle projektekkel, alig győzöm magamat utólérni. Végülis úgy döntöttem, hogy szeretnék játszani! Még soha nem csináltam ilyet, de nem nagyon értem, hogy mik is a szabályok! Én azt hittem, én neked, te meg nekem, most meg írod, hogy nem. De akkor nem értem, hogy három vagy hat ember? És ha most nem jött össze három, akkor mégsem? Vagy Anikónál?

    VálaszTörlés
  5. És ha én jelentkezem nálad és Anikónál, akkor ti jelentkeztek nálam, mert én is meghirdetem, hogy csinálok három embernek valamit? Most már vakarom a fejemet (még jó, hogy azért jöttem internetre, hogy megnézzek valamit a házi feladatomhoz:))

    VálaszTörlés
  6. SZIA!! DE JÓ!!! :o)))
    A lényeg én készítek neked ajándékot! Te pedig meghírdeted a blogodban, hogy nálam jelentkeztél és várod a három jelentkeződet. és annak a 3 embernek készítesz ajándékot aki hozzád jelentkezik :o)
    Így világos? :o) Nekem azért 6 ember mert két helyen jelentkeztem :o)
    Puszillak! Nagyon örülök neked!!!

    VálaszTörlés
  7. Ááááááááá, akkor te már nem jelentkezel nálam, mert akkor további háromnak kéne csinálnod? Vagyis egy ajándékért hármat kell csinálni cserébe? Ezek után már értem, miért nincs nagy sikere:)) Üsse kavics, megpróbálom:) Vagyis most az a dolgom, hogy meghirdetem magamnál, hogy három ember jelentkezzen, akik szeretnének tőlem ajándékot kapni, mert én tőled várok. Ugye?

    VálaszTörlés
  8. Na, most már én is értem, de sajnos továbbra sem vagyok olyan nagyon ügyi. :)

    VálaszTörlés
  9. Hivatlannak hívnak, és mégis örülnek, ha felbukkansz és írsz egy kedves kommentet. Ezek után igazán érthetnéd, hogy egy "nem olyan nagyon ügyi", de lelkesedéssel készült, szívből jött ajándéknak jobban lehet örülni, mint egy ügyi, de "kötelező"-nek;)

    VálaszTörlés
  10. Katha, ha nem baj, ezt a szép orosz kiírást felhasználtam ! :)

    VálaszTörlés
  11. én is jelentkeztem, de nem kaptam semmit, nem is jelentkezett nálam senki sem, pedig küldtem volna én is...

    VálaszTörlés
  12. Kedves Katha, ér még erre jelentkezni?

    VálaszTörlés
  13. IGEN IGEN IGEN :)) NAGYON ÖRÜLÖK H JELENTKEZTÉL HOZZÁM :)) Kérlek küldj egy mail-t a szineskavics@gmail.com-ra a címeddel és egy pár szót magadról ha nem bánod :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...