HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2010. április 3., szombat

Kellemes Ünnepet!-Happy easter!- с праздником Пасхи!

Ezúton szeretnék nektek Áldott Ünnepet kívánni! Köszönöm a kedves szavaitokat, igazán jólestek!

Nálunk most nincs igazán húsvét, sem hangulat sem késztetés semmi nyuszis, tojásos dologra. A lányomról semmi hír, a rendőrség topog egyhelyben. Már kaptunk olyan híreket is, hogy terhes, és így állították ki. Szétestem. Állandóan az ablakban lógok, mindíg őt várom feltünni, minden éjjel vele álmodok, beszél, de nem értem mit mondd, ha eszem egyből az ugrik be, ugyan evett-e már, a férjem soha nem ütötte őt meg, most lehet, hogy idegenek verik ilyen és ehhez hasonló dolgok forognak bennünk. Ha a hivatalos közeg nem lép, nekünk kell képnünk máshogy, azért h előkerítsék. De a rendőrség figyelmeztetett ha előbb találjuk meg a gyereket mint ők, és ha a férjem pl verekedésbe keveredik velük akkor minket vesznek elő testi sértésért, mert hát a bűnöző is ember és neki jogai vannak. Csodálkozunk, hogy itt tart az ország? No mindegy, én reménykedem továbbra is.

6 megjegyzés:

  1. Áldott Húsvétot kívánok! Szeretettel gondolok Rád és sok erőt és hitet kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Sok erőt és kitartást kívánok, és a körülményekhez képest boldog ünnepet! Remélem nagyon, hogy megkerül a lányod!! Egyszerűen nem értem, hogy lehet ilyet tenni, még ha világgá is megy az ember, akkoris legalább egy sort, egy cetlit, egy smst hagyna, hogy egy kicsivel könnyebb legyen az otthoniaknak:(

    VálaszTörlés
  3. Reménykedjünk, meg kell , hogy kerüljön. A magyar rendőrség, az bizony gyalázat. Lehet, hogy egy este hazaér.

    VálaszTörlés
  4. Ne adjátok fel. Bár a várakozás, bizonytalanság és aggódás rossz érzések, most mégis azt jelentik, hogy van remény.
    Nem vagyok gyakorló hívő, de azért szoktam beszélni a "JÓISTEN"-nel, nem feledkezem meg rólatok sem, kérem, hogy segítsen rajtatok.

    VálaszTörlés
  5. Kata, sok erőt kívánok!

    A címedet meg kérem szépen!:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...