HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2012. november 14., szerda

Hello Kitty - hasznosan- Rita szülinapi játéka

  
Novemberi szülinaposunk Rita Játékában JUDIT volt.  
Fiatal lány, kinek a kedvence a rózsaszín és Hello Kitty. Háááááááááááááát jól feladta a leckét az tuti :))) (az én lányom is nagy rajongója és soha nem értettem mit imád a bamba kis jószágon- talán éppen ezt?? :))) ) 
Na szóval agyaltam agyaltam- kihívásnak is jó volt, hiszen nem készítettem még Kittyt soha. 
Arra gondoltam legyen egy kis haszna is, és éppen ezért konyhai zacskó tárolóvá és konyharuha tartóvá léptettem elő a kisasszonyt :) Puha polárból készült mindkettő. 
Boldog szülinapot Judit! :))








5 megjegyzés:

  1. Nos, akkor itt is írom, hogy baromi jó! Nagyon jó az ötlet! Mondjuk a saját konyhámba Hello Kittys zacsi-tartó nem kéne, de amúgy baromira tetszik:) És látom, Kittyben is jó vagy nagyon! :)

    VálaszTörlés
  2. Remek darab lett! :) Én sem vagyok Kitty rajongó, de a kivitelezés most is profi. Egyszer láttam Hello Kitty kipufogó véget egy autós boltban. Na aki azt megvette, mindenképp a legfanatikusabbak közé tartozhatott.

    VálaszTörlés
  3. gyönyörűű mind a kettő!!!
    nagyon szép, már a konyhai ruhatartónak meg van a helye! a másiknak nincs a zacskós tartónak, mert az annyira szép, úgyhogy nem rakom a konyhába!!:)))
    Köszönöm még egyszer ÖRÖMÖT OKOZTÁL VELE!!!!!
    puszi
    Judit

    VálaszTörlés
  4. Lányok köszönöm a kedvességeteket! Puszi :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...