HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2012. augusztus 20., hétfő

degenerált barom a degenerált kuytájával...

Nem tudom igazán, hogy hol kezdjem, és azt sem ide való-e a téma, de hát ez is én vagyok...
Szotyival töltöm a napjaim. Jól bevált rutint követve, jövünk megyünk. Reggel 1 óra séta este legalább 2. 
Alig pár sarokra van egy tér. Játszó és park. Van kutyafuttató, de ellopták az ajtaját, úgyhogy igazán semmit sem ér. 
A környék veszélyes, rengeteg az agresszív nagydarab kutya és a hozzájuk tartozó ugyan ilyen gazda. Mindennaposak a verekedések, támadások. 
Már megtanultuk, kitapasztaltuk, ki milyen, melyik kutyától és melyik gazdától mit várjunk. 
Nekem szukám van- éppen az agresszió elkerülése végett, de sajnos nagyon nagyon jellemző lett az utóbbi időre, hogy a szukák sokkal hamarabb támadnak mint a kanok. 
Ma is sétáltunk, kicsit elaludtunk így a szokottnál később. 
Séta körbe körbe a kutyák meg szaladgálnak játszanak. 
Szotyiról tudják, mivel kicsinek sokszor elkapták nagyobb kutyák, hogy fél a nagyoktól, nem agresszív, nem kezdeményez verekedést. Ha így lenne soha el sem engedném. 
Ma lejött egy pasi ( férfi szó nem illik rá) egy németjuhász keverék szukával. Köztudott róluk, hogy a kutya elég agresszív és fél a gazdáitól is. Póráz nélkül megjelent és megkergette Szotyit és a bokorban elkapta. És az én kiskutyám visított alatta mint egy vágási disznó. 
Odafutottam a gazda sehol és az csak tépte és tépte őt. 
Jártam kutya suliba foglalkoztam kutya kiképzéssel, de a félelem teljesen megbénított. Elméletben tudom mit kell tenni, hogy szedjük le a támadó kutyát a másikról... 
Szóval jól be voltam sz*** -va így csak ráüvöltöttem és ráütöttem a pórázzal a hátára. Eleve el sem találtam, és nem is ért semmit. 
A gazda nagy nehezen odaért alig tudta lehúzni a kutyáját az enyémről. 
Szóval vizsgáltam hála Istennek nincs rajta látható sérülés, csak a nyakörve lógott rajta cafatokban. -utánna valószinűleg a nyaka következett volna... és hátán a szőr volt tele sáros nyálnyomokkal. 

Summa summárum az lett a vége, hogy a gazda nekem támadt, hogy aszongya te büdös kurva mért ütsz rá a kutyámra????!!!! Ha két gyerek verekszik az is így választod szét?? No hát elmagyaráztam neki, hogy egy agresszív kutya kicsit más mint két gyerek és különben is mindenki tudja h agresszív a kutyája talán szájkosár kéne, de csak hajtotta a magáét. Biztos hogy az én kutyám támadta meg és felrúgja mindjárt az égig. Két idősebb gazdával voltam lent ők is mellém álltak látták mi történt, de csak mondta a magáét. 
A vége az lett, hogy nekem akart jönni a pasi. 
Fiatal kigyúrt férfi ereje tejében valószinűleg egy pofontól egy hétig futottam volna 1 irányban. A nemiszerv szopogató örömlány volt a legkedvesebb ami kijött a száján. 

Szerencsémre lent volt egy középkorú férfi az állt elé, hogy állítsa le magát nem lett baj, fogja meg a kutyáját, és miért is nőkkel kezd ki?? Ez persze nem tetszett neki és lekapta az izom pólóját és verekedni akart. Majdnem meg is történt, csak a figyelmes gazda kutyája világgá szaladt és az úttesten rohangált. Elment utánna.
 A férfi mondta nyugodjak meg menjek haza, ő meg hazamegy a másik kutyájáért Jenőért aki egy 60 kg-os színizom pitbull - itt jegyzem meg képzett, jól nevelt kutya Jenci- és megnézik azt, hogy ha az ő kutyáján van egy nála többször nagyobb kutya akkor hogy fog állni a szája...
Én hazajöttem, a lakásban pedig kitört belőlem a sírás, és a remegés. Teljesen kész vagyok...
Sétáltass nyugodtan legyél felelős kutyatartó úgy, hogy ilyen degenerált barmok szaladgálnak körülötted agresszív degenerált kutyákkal...

10 megjegyzés:

  1. Borzasztóak az ilyenek, amikor élőben találkozik velük az ember. Szerintem a halálfélelem fut át az ember agyán, hogy vajon mire képes a másik. Gondolom, bele fogsz még futni ebbe a baromba. Hát, fel kell készülni mindenre! Sok sikert hozzá! Szedd össze magad! Maradjon ez csak egy roppant rossz epizód az életedben!

    VálaszTörlés
  2. Ohh szegénykém. A férjem pont ettől tart, amikor a kutyákat sétálni viszi. Nekünk is egy németjuhász keverék szukánk és egy komondor szukánk van, bár kölykök még, de nagyon sokat foglalkozunk vele és emiatt nem agresszívek. Szerintem a kutya pont olyan, mint a gazdája, szószerint agyatlan. Szerintem is készülj fel, vagy légy résen, ha látod a másik kutyát, akkor tedd, amit tanítottak. Ha egy ilyenbe belefutnék, először valószínűleg én is hasonlóan reagálnék(bár én a fiatalemberre azonnal rendőrt hívtam volna), mint te, viszont második alkalommal már sokkal okosabb leszek. Nem tudom, hogy mit lehet tenni az ilyenek ellen. Nálunk az utcában az egyik társasházból a kutya mindig kint van és ha pont kimegyünk sétálni, akkor komoly gondot okoz, nehogy összeverekedjenek, mert 3 kutyát nem tudom hogyan lehet szétszedni.

    VálaszTörlés
  3. Döbbenten olvastam...... Sajnos sok ilyen barom van... Persze könnyebb egy nővel kötözködni...
    Nem osztom a véleményt, hogy a kutya olyan mint a gazdája....
    A legnagyobb melegbe hoztuk a Macinkat... Egész nyáron ölbe tartogattam, játszottam, tanítottam.... ennek ellenére vadállat lett... Szinte kezelhetetlen a mai napig..., most hat éves Vért izzadok vele a tanítással is. Ha nem élesbe megy ez mindent megtesz... Hangra, mutogatásra mindent, ha nem csöngetnek... Akkor vége a világnak. Nagy könyörgések árán tudom megkötni, bezárni...Sosem bántottam... A parkba se mertem levinni, mert mindig attól tartottam megtámad valakit..
    Véleményem,és szakember is mondta, kérdés milyen alomból származik, és hogy nevelték a szülőket....

    VálaszTörlés
  4. Szegénykém. :( Nagy ölelés!

    VálaszTörlés
  5. Ez borzasztó! Ezt feldolgozni sem lesz egyszerű....Sajnos ez a helyzet, ilyen világot élünk, hogy az emberek többsége nagyon bunkó és agresszív. Férfiaknál pedig udvariasságról, vagy nőkkel szembeni előzékenységről tiszteletről, már ne is beszéljünk.Munkámból eredően (eü.)emberekkel foglalkozom, és ez a szomorú tendencia.
    Kívánom, hogy minél hamarabb felejtsétek el ezt a rémséget, a kutyussal együtt!

    VálaszTörlés
  6. Lányok köszönöm !

    Nagyon nyomottra sikerült a mai nap. 2 dolgot máris leszűrhetek: gyomorgörcsöm lett amikor lementem kenyérért- a tér mellet van a közért, a másik pedig Szotyika haza hozta a pisit. Szeretném hinni, hogy véletlen egybeesés, sétáltunk- nem mentünk a térre, és még este 10-kor is levittem a ház elé, de semmi, viszont kb 20 perce- most éjfél van- bepisilt. Idáig bírta szegénykém.

    Nem tudom igazán hogy lehet felkészülni nem kommandósként kellene sétálnunk járni :((((
    Azt tudom, hogy tele lettem félelemmel. Magam miatt és Szotyi miatt is.

    A férjem őrjöng a tehetetlenségtől- azt mondta lemegy megkeresi és kinyúvasztja. Képes rá. Én meg aggódom mert mi isszuk egy kretén viselkedésének a levét.

    Nekem egyébként s német juhász a szívem csücske- az első saját kutyim Bessy volt n juház az Illatos útról. Hűséges fantasztikus kutya. Utána volt még egy. Szintén megbízható hű társ még úgy is hogy szintén felnőttként került hozzánk.

    Van lent a téren egy új kis kölyök Rex alapítványtól hozták el mert kidobták a testvéreivel együtt. 15 hetesen impozáns a megjelenése, majdnem akkora mint Szotyi, és már most domináns. Az öreg úr aki örögbe fogadta mesélte, ha valaki rászól morog. Még baba kutya, mi lesz később??
    Ma a sok zugtenyésztőnek köszönhetően a legmegbízhatóbb fajtából selejtet csináltak :(((
    Vera igazad van. Pár hete láttam erről egy műsort. Végig kísérték benne a kutyik fejlődését az anyahméhben. A felmérések egyértelműen bebizonyították, hogy annak a szukának a kölykei amelyik vemhességi időben stresszelve volt- pl gazda vagy más kutyák bántják stb stb a kölykei agresszívek lesznek a sérült idegrendszer miatt. A gazda pedig úgy ahogy te is bármit tesz ezen nem tud sajnos változtatni.

    Na most elteszem magam. Holnap szebb nap jön :)
    Puszi mindenkinek és köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Döbbenten olvastam én is. Nagyon sok büdös paraszt van, ez kétségtelen. Nekem 2 Staffordshire terrierem volt. Mindkettőn szájkosár, ha emberek, és más állatok közé mentem velük, mert nem lehetett begbízni bennük. Otthon szót fogadtak, de terepen, megbízhatatlanul támadtak. Kivéve a gyerekeket.
    Sajnálom, ami veld történt. Ölelés. :))))))

    VálaszTörlés
  9. Mint kutya-imádó Együtt érzek veled.Kitartást kívánok mindenképen!!!Én kutya miatt nem mennék,most ebbe kutyafutatóba,nehogy ismét stressz helyzetbe kerüljön és megjegyezze...
    Ebből a szempontból nem bánom,hogy vidéken élünk.Nekünk itt van a jó földesút,és vadállatokon kivül nem nagyon kerülünk kapcsolatba senkivel.Szocializálásként meg mindig megyünk fagyizni:)Természetesen kutyusunk is kap!!

    VálaszTörlés
  10. Bakker! :( Még jó, hogy Szotyinak nem lett fizikai baja, a lelkét biztos rendbe szeded, bízok benne!! Te is nyugodj meg, menjél más merre sétálni, a világot nem tudod megváltoztatni egyedül. Ha megnyugszol, biztos Szotyi is magára talál!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...