HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2012. február 25., szombat

Az első amigurumim :)


 Bemutatom nektek az én kis kavalkádomat: 
Woodstock és majdnem Snoopy :)))) 
Az első amigurumim. 
Nagyon élveztem. 
Most már a következőn dolgozom.
 

Snoopy-múzeum

Snoopy-t és Charles Schulz más figuráit kedvelőknek lett egy zarándokhelyük: a kalifornia Santa Rosában múzeumot szenteltek a kiskutyának, amelynek kalandjai bejárták az egész világot.


A népszerű képregény hőse 1950-ben született és eredeti példánya az alkotó élő gyerekkori játszótársa volt. A múzeum két emeletén 2000 négyzetméteres terület ismerteti meg a látogatóval Schulz életét, képregényeinek történetét. A központi teremben egy háromtonnás Snoopy-szobor és egy 3000 képből összeállított freskó hívja fel magára a figyelmet.
Snoopy "életében" megjelent postai bélyegen, levelező lapon, címlapra került a Time magazinnál, sőt, musicalt is készítettek belőle a Broadway-n. Máig tartó népszerűségét bizonyítja, hogy 20 ezer termék használja képeit. A Forbes a 2000-ben elhúnyt rajzolót tekinti Elvis Presley után a második olyan hírességnek, aki a legtöbb pénzt termeli halála után.


 Snoopy
Snoopy a világhírű beagle, Charlei Brown nagy tiszteletnek örvendő kutyája. A meglehetősen esetleges golfot kivéve minden sportágban kiemelkedő teljesítményt nyújt, imádja a hasát folyton magára vonja a tömegek figyelmét. Ha éppen nem termékeny képzeletének világában időzik, akkor megtréfálja a baráti körét alkotó gyermekcsapat valamelyik tagját, vagy csúfolódik velük,esetleg kiszagolja hol található a legközelebbi csokis süti. Gazdag képzeletének bármelyik énjében is jelenik meg éppen nekünk-vészjosló keselyű, síklékony kígyó, kicsattanóan jókedvű cserkész-beagle, első világháborús mesterpilóta, komoly kiállású ügyvéd, marcona kalóz, keménykötésű idegenlégiós őrmester- Snoopy mindenképpen gondtalan és melegszívű kutyus, ezért aztán mindenki kedvence.

Woodstock
Woodstock Snoopy hűséges segítője, titkára barátja és bizalmasa, továbbá tréfáinak állandó céltáblája. Meglehet, hogy Woodstock egyensúlyérzéke, logikai képessége, sőt repülési tudománya is hiányos egy kissé, mindazonálltal sajátos, egyedül Snoopy számára érthető vesszöcske-nyelvén remekül ki tudja fejezni magát( bár állítólag csiripelni is tud).Woodstock gyűlöli a nagyméretű, repülő tárgyakat, a kalitkákat, és persze a Hálaadás napját.Fészke minden kényelemmel berendezett: még olvasólámpája is van. Woodstock szívesen tölti idejét barátai, atöbbi kismadár: Bill, Harriett, Oliver és Raymond társaságában.

2 megjegyzés:

  1. Vicces. :o)) egy kicsit rövidebbre a pofiját, füleket, és gombóckát az orrára, és tökéletes lesz. De kezdetnek nagyon jóóóó! :o)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos kis "jószág" :). Mind a kettő!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...