HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2011. október 12., szerda

Újabb csapat laboros beagle szabadul! :)

Örömmel jelentjük be, hogy újabb csapat ex-laboros beagle kutyus érkezik különböző laborokból, akik szeretnének mihamarabb szerető, türelmes családba kerülni, ahol életük hátralevő részét leélhetik, hiszen már eleget szolgálták az emberiséget.

A laboros beaglekről:
A gazdára váró laboros beaglek olyan tenyészetekben látják meg a napvilágot, ahol sorsuk már akkor eldől, mikor kis szemeiket még ki sem nyitották. Ők már akkor kísérleti célra tenyésztett állatok, s kb. féléves koruk után különböző kutatóintézetekbe kerülnek. A mi beagle-jeink, akik számára gazdát keresünk, közülük kerülnek ki. Miután részt vettek valamilyen kísérletben, s azt szerencsésen túlélték, illetve nem járt boncolással, a törvény pedig tiltja újbóli felhasználásukat, itt következik a mi feladatunk, s mindazoké az állatbarátoké, akik úgy döntenek, hogy közülük választanak társat maguknak.

A volt kísérleti kutyák semmit nem tudnak a külvilágról. Csak a tenyészet és a kutatóintézet zárt világát, körülményeit ismerik. Az udvar, a fű, a bokor, a póráz, a séta, a bútorok, a televízió, a kerítés, a járművek, folyó és folyópart, a macska, a ló és minden más - amelyek nekünk természetesek nekik csupa új információ. A családban való élet, a kizárólag nekik szánt törődés, az önmagáért való simogatás csak kijutásuk után lesz része mindennapjaiknak.

A kutyák kizárólag örökbefogadási szerződés aláírásával fogadhatók örökbe. Az örökbefogadás díjmentes.  A KUTYÁKAT  IVARTALANÍTVA ADJUK ÖRÖKBE .

Információ és jelentkezés örökbefogadáshoz a 06 30 636 06 17 telefonszámon. 

----------------------------------

Újabb kutyusok érkeztek egy másik kísérleti laborból, másfél éves fiúcskák, nagyon aranyosak, játékosak, és minél hamarabb szeretnének gazdira találni. Mégtöbb info a 06 20 934 7950 telefonszámon
 

1 megjegyzés:

  1. Hogy mik vannak... Sosem hallottam ilyenről, valószínű mert nem forgok ilyen körökben... Szegények.. Hihetetlen, csak egy példa.. én mikor haza hoztam a Cicát, megfogadtam nem engedem ki, mert a másik ennek áldozata lett hogy kint volt az udvarba...Akkor nem gondoltam hogy mennyi kárt teszek vele ezzel hogy a lakásba nőtt fel.. Mindentől megvédtem....Az hogy az utcán nem mászkál mert fél, az szerencse,mert legalább nem ütik el, de a legkisebb hangra bent terem mert fél... arról nem beszélve mennyire el veri a többi macska....Ezek a szegény kutyik még több ilyesmivel néznek majd szembe.
    Nagyon köszönöm hogy megosztottad velünk...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...