HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2011. május 2., hétfő

SZERETETCSOMAG felajánlásom

SZERETETCSOMAG nevű kezdeményezésben a 18-dik heti felajánlás az enyém. ITT Lehet rá licitálni. A pénz egy 4 éves beteg kislány Viki megsegítésére gyűlik :)

Amit pedig felajánlottam ez a két apróság volt: 

Amit tudni lehet róluk: 

Nyomi madárka. Kb 15 cm magas. Textilből készült.
Gobelin könyvjelző. (GERY Gobelin-től) Mindkét oldalán madárral. Ez is kb 16 cm magas. Számomra azért fontos darab mert ezt akkor hímeztem mikor lebénultam, és fekve ügye az ember nem igazán tud mit kezdeni magával. Nekem a hímzés volt a kiút az összeomlásból. Ez volt az egyik első elkészült darabom :) Ma már jövök megyek de bármikor ránézek emlékeztet rá hogy szép az élet. :) "

2 megjegyzés:

  1. Ha megnyerem, nálam is ugyanezt a szerepet töltheti be. :o) kilátástalan helyzetekben jó, ha találunk magunknak valamit, ami elvonja a figyelmünket a "jaj, mi is lesz?" és a "jaj, hol és mennyire fáj!" Gondolatokról. Én, amit a Szeretetcsomganál is írtam, a horgolással voltam ugyanígy. És a madarakat imádom. A hímzés pedig gyönyörű. :o)

    VálaszTörlés
  2. Eta kedves, köszönöm h a tiéd lett a felajánlásom :) Külön öröm, hogy tudod és érzed h mit jelent nekem ez az egész :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...