HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2011. február 9., szerda

Valentin napi „FOGADJ ÖRÖKBE” az Árkád ÁruházbanNem szeretem a Valentín napot. Külföldről átvett őrület a pénz jegyében. Ha szeretek valakit bármikor lehet "Valentín" napot tartani nem?? 
De végre itt egy értelmes kezdeményezés :) Remélem legalább néhány állat sorsa megváltozik. Több ilyen kellene.  
Ha nem is fogadsz örökbe, akkor is megér egy hétvégi császkálást nézelődést, zene hallgatást és értékes, érdekes tudnivalókat szerezhetsz :)


Február 7-től 13-ig az Árkád Áruházban a Budaörsi Menhelyes cicák és kutyák várják az érdeklődőket. Minden nap 17-19 óráig állatorvos tanácsait kérheted, beszélgethetsz a menhely önkénteseivel, sok érdekes, új dolgot tudhatsz meg az állatvédelemről, a háziállatok tartásáról, például azt is, hogy hogyan lehetsz te is önkéntes. A kiállított kutyusok és cicuk örökbe fogadhatóak és kis társaik pedig a menhelyen várják a jövendőbeli gazdikat. Február 12-13-án az X-faktoros fiúk adnak koncertet a helyszínen, majd személyesen ellátogatnak a menhelyre. Gyere el te is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...