HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2009. december 13., vasárnap

Taknyolós, nyűgös hét

(Szotyikám véleménye a hétről)

Nem igazán tudok mit írni. Kb 4 hete letarolta a családom egy vírusos megfázás. Persze volt mindenki dokinál, aki megnyugtatott ez nem járvány, de elég makacs és kellemetlen kis dögről van szó, de semmi vész, csak ki kell feküdni. Általános jellemző a 39 fok fölötti tartós láz, hasmenés, hányás, görcsös gyomorfájdalom. Egyikünknél kötőhártya, nálam pedig arcüreggyulladás a bónusz tünet. Kilószámra fogy a pzs, a tea. A hangulat katasztrófális. Tartom magam ápolgatom őket. Két hányás meg nyögés közt tök aranyosak :o)

Részemről megúsztam 4 nap lázzal meg egy arcüreggyulladással. Ami aggaszt, hogy a megfázás akár hogy vigyáztam a sérvre húzódott. A több hete tartó szép javulásom huss elszállt mint a kendő a szélben :o(( Újra nehézséget okoz a járás az ülés meg végkép. Szóval üvölteni tudnék :o(

Azért hímezgettem is ajándékokat amiket hétfőn végre postára tudok adni. DIA A TIÉD IS! Remélem amit készítettem kárpótol a várakozásért! :o)

Ja és hogy teljes legyen a hét, éjjel megint eldugult a wc-nk és fürdőszobánk, és a tv is bemondta az unalmast. A férjemnek meg megszünt a munkája egyik napról a másikra. Még nincs vége a hétnek. De legalább szépen hull a hó :o))
Holnap szebb hét jön, örömteli és egészséges. Így hiszem :o)
8 megjegyzés:

 1. Jaj, te:(( jobbulást kívánok!!!!

  VálaszTörlés
 2. Jobbulást az egész családnak!! Ezek után CSAK JOBB jöhet!!

  VálaszTörlés
 3. A kislányunokám is kapott egy influenzát, állítólag h1n1-t és a szövődménye arcüreg gyulladás lett. Már meggyógyult. Vigyázz magadra. Jobbulást a családnak.

  VálaszTörlés
 4. remélem a jövő hét jobb lesz!
  ölellek!

  VálaszTörlés
 5. Jobbulást Neked is! Vigyázzatok magatokra! Puszi
  Hivatlan

  VálaszTörlés
 6. kedvesek vagytok, köszönöm :o) lassan javul mindenki :o)

  VálaszTörlés
 7. Szia Katha!
  Megkaptam a konyhás ajándékomat és JÚJ DE NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Még hogy kárpótol?! Minden képzeletemet felülmúlta! NAAAAAAAAAAAAAAGYON KÖSZÖNÖM!

  VálaszTörlés
 8. Gyógyuljatok meg minél előbb! Karácsonyra biztosan kikeveredtek belőle. Kitartás!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...